Директорът на полицията в Кюстендил Светослав Григоров е освободен от поста заради

...
Директорът на полицията в Кюстендил Светослав Григоров е освободен от поста заради
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Кюстендил изгърмя заради спявки с гербаджии

Директорът на полицията в Кюстендил Светослав Григоров е освободен от поста поради срещи с депутати от ГЕРБ, измежду които са някогашните вътрешни министри Младен Маринов и Христо Терзийски.

Вчера откакто бяха направени редица рокади в системата на Министерство на вътрешните работи, служебният вътрешен министър Иван Демерджиев изясни, че шефът на регионалната дирекция на полицията там е заменен поради нерегламентирани срещи с политици.

Маринов и Терзийски разясниха проблема през днешния ден в обществените мрежи.



Терзийски укори служебния МВР-шеф, че отклонява публичното внимание от  проблемите в активността на Министерство на вътрешните работи. „ И защото той замеси моето име, смятам, че е значимо истината да бъде изяснена и показана в цялост пред медиите и обществото. Затова ще внеса настоящ въпрос към министъра, с цел да изясни изказванията си от парламентарната естрада “, съобщи депутатът от ГЕРБ.

От своя страна Младен Маринов написа: „ Недоумявам обаче по какъв начин и за какво за тежката рецесия на сигурността в страната, отново се оказахме отговорни с моя другар и сътрудник Христо Терзийски “.

Двамата екс министри на вътрешните работи имат сходна професионална биография. И двамата ръководеха Министерство на вътрешните работи като министри и като основни секретари. Преди това ръководеха Столична дирекция на вътрешните работи първо като заместник-директори, а по-късно като шефове. Терзийски бе и шеф на Главна дирекция „ Национална полиция “. В момента и двамата тогавашни висши служители на реда са депутати от ГЕРБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР